День знань

2018-09-03

/Files/images/2018r/20180903_100641.jpg

1 вересня у нашій школі традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року.

Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників. Цього року для 11-тох школяриків, які переступили поріг вже Нової української школи, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька (Демська О.Р.), перша оцінка на шляху до Країни Знань. Поблагословив, як завжди, маленьких першачків настоятель місцевої церкви Побурчак Ігор, привітав директор школи Креківський А. М., який вручив їм подарунки від депутата Ярослава Дубневича та агрофірми.

Отримали дарунки першокласники також від випускників. Останнім і вирішальним буде цей навчальний рік для дев’ятикласників. Він прокладе межу між дитинством і дорослим життям і поставить крапку в багаторічному навчальному марафоні з усіма його уроками і змінами, контрольними роботами та домашніми завданнями.

Веселий танок «Щасливі діти» у виконанні учнів 1-го класу та їхніх батьків, мелодія шкільного дзвінка, який тримала в своїй маленькій ручці першокласниця Хома Романія, веселі усміхнені обличчя дітей, батьків, вчителів, благословення мами – ліричні моменти, які найбільше запам’ятовуються на кожному святі.

Розпочався навчальний рік першим уроком - «Ти у мене єдина, Україно!». Зважаючи на сьогоднішні події в Україні, зміст даного твердження є необхідним для кожного свідомого громадянина нашої держави. В усіх класних колективах говорили про цінності, які роблять нас сильнішими, зміцнюють і об’єднують нашу державу, про історичну долю України, про героїку сучасних захисників суверенітету і територіальної цілісності країни.

У черговий раз школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

Всього, що вмієш, і всього, що знаєш, за плечима не носити. Не лінуйтеся і не зупиняйтеся на досягнутому, розвивайте свої таланти, творчість, здібності. Учіться бути мудрими, добрими і людяними. Виростайте справжніми людьми!


Галерея "1 дзвоник"

Кiлькiсть переглядiв: 215

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.