"Різдвяна історія"

2015-12-30

/Files/images/zluka/DSCN4797.JPG

Ось і дочекалися ми Нового Року, а незабаром і різдвяні свята завітають в кожну оселю. Важким був цей рік, не одна родина сумуватиме на Різдво, оплакуючи свого героя. Та Господь народився і прийшов у цей світ, щоб потішити кожного, вселити надію і віру в перемогу добра та світла над силами зла і темряви.

В останній день навчання, майже в самий переддень Новоріччя, наша шкільна родина стала учасницею «Різдвяної історії», яку підготувала педагог-організатор Чип О.І. разом з вчителем музики Ясінською М.І. На якусь мить діти перевтілилися в трьох царів та пастушків, ангеликів, що принесли радісну звістку про народження Дитяти, була навіть Свята родина та колядники. А колядувати «Під віконцем» та «Старий рік минає» нам допомагали всі присутні, в тому числі бабусі, татусі та молоді мами, згадавши, як самі не так давно брали участь у подібних дійствах в нашій школі в ролі учнів.

Дякуємо Богу, що маємо таких чудових талановитих діточок, дякуємо їхнім батькам, які роблять наше шкільне життя яскравішим. І бажаємо всім родинам миру, спокою, надії, радісних та веселих свят!

"Різдвяна історія" в Садковицькій СЗШ І-ІІ ст.

Кiлькiсть переглядiв: 217

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.